Menu
088 - 3920200

Het Ambassadeursnetwerk Zuid-Holland Centraal bestaat uit een groep gemotiveerde, inspirerende regionale ondernemers, die nèt dat stapje extra zetten voor de realisatie van de Banenafspraak. Oftewel: zij vinden het belangrijk en vanzelfsprekend dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of met een arbeidsbeperking een kans krijgen op de arbeidsmarkt. Boegbeelden dus voor andere ondernemers!

Leden van het Ambassadeursnetwerk Zuid-Holland Centraal:
International Innovation Company (IIC)
Van Dorp Installaties
Van Gils Automotive
Drabbe bv
Van Leeuwen Catering
Hasmi propaangereedschap
Van der Tol Hoveniers
Huis van Rie
Lankhaar Kwekerij
Gezondheidscentrum Voorschoten
Hoek Hoveniers
Verboon
BAM
Bakkerij Ammerlaan
RAB Bouwcenter
Vriendendienst
Euretos
Hooghe Rotterdamsche
Reurings BV
Hema Voorschoten
Fa. Freek van Os
Tuincentrum Rokkeveen

Voorbeeld van een activiteit door Ambassadeurs
Ambassadeur Reza Farsi, eigenaar van Gezondheidscentrum Voorschoten, organsieerde een inspiratiebijeenkomst voor werkgevers en relaties. Het Gezondheidscentrum heeft positieve ervaringen met het aan het werk helpen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en deelde deze ervaringen graag met andere ondernemers! Tijdens een inspiratie-avond pitchten werkgevers op unieke wijze kandidaten die graag aan het werk wilden. Er onstond de mogelijkheid om de relaties van deze Ambassadeur op te roepen om ook ruimte te bieden aan werknemers met een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt. 

In samenspraak met Jolanda Wolfs - coordinator van het Ambassadeursnetwerk ZHC - met ondersteuning van (nog zo'n prachtige Ambassadeur) Van Leeuwen Catering en dankzij de succesvolle matching van WerkgeversServicepunt ZHC ontstond er een zeer succesvolle, inspiratievolle avond, van waaruit werkzoekenden aan het werk gegaan zijn!

Meer weten over het Ambassadeursnetwerk?
Neem contact op met Jolanda Wolfs via: j.wolfs@zoetermeer.nl of 06-22740791.