Menu
088 - 3920200

Aan de slag in transport en logistiek

Actueel:

Wat als jouw talent voor aanpakken snel aan de slag kunt? Ben je op zoek naar werk, maar zijn er weinig vacatures in je huidige baan? Maak dan nu de overstap naar transport en logistiek. 

Daarom transport en logistiek
We hebben het in coronatijd gezien: mensen in de transport en logistiek houden ons land draaiende. Ze zorgen ervoor dat de supermarkten gevuld zijn en pakketjes aan huis bezorg worden. Niet voor niets zitten logistieke bedrijven te springen om personeel. Voorbeelden van beroepen zijn:

 • Orderpicker: in een magazijn of distributiecentrum pakketten en bestellingen klaar maken voor verzending.
   
 • Hef- en reachtruckchauffeur: met een heftruck of reachtruck verzamel, verplaats en stapel je zware producten verzamelen door het hele magazijn of distributiecentrum.
   
 • Inpakmedewerker: het verpakken, stickeren, en verzendklaar maken van producten.
   
 • Citypakketbezorger: in de buitenlucht kris-kras door de stad met pakketjes. Waarbij je oog hebt wat er gebeurt in de wijk. Bijvoorbeeld hulpdiensten bellen voor die ene man die al dagen op zijn stoel zit, maar nooit open doet.

Wie ben jij?
Heb je geen ervaring of opleiding in de transport en logistiek? Geen probleem! Het is belangrijker dat je in deze sector wilt werken. Wij kunnen je helpen met omscholing en bijscholing. Bijvoorbeeld met het halen van je reachtruckcertificaat of de opleiding tot citypakketbezorger.

 • Enthousiast
 • Fysiek gezond
 • Flexibel in werktijden
 • Nauwkeurig
 • Vlotte werker

Ben je er klaar voor om op zoek te gaan een droombaan in transport en logistiek? 
Wij helpen je bij de overstap. Dat begint met een droombaangesprek. 

Maak een afspraak: bel met 088 - 3920200 of info@zhcwerkt.nl

Of lees meer over Citypakketservice: de opleiding tot pakketbezorger en de Opleiding Logistiek Medewerker.
 

Wat als... je droombaan er anders uitziet dan jij denkt?
En je kunt overstappen naar een beroep waar veel vraag naar is? Jouw pluspunten komen misschien goed van pas in een baan waar je nog niet aan hebt gedacht. Naast het groen zijn er op dit moment veel kansen in de zorg, transport en logistiek, bouw en techniek of winkels in de detailhandel. Jouw talenten en inzet zijn belangrijker dan ervaring en opleiding. WSP ZHC helpt jou met de overstap.

Ontdek de overstapberoepen