Menu
088 - 3920200

Overstapberoepen

Wat als... je droombaan er anders uitziet dan jij denkt?
En je kunt overstappen naar een beroep waar veel vraag naar is? Jouw pluspunten komen misschien goed van pas in een baan waar je nog niet aan hebt gedacht. Maak de overstap naar het groen, transport & logistiek, bouw & techniek of zorg & welzijn.

Maak de overstap naar een ander beroep
Door de coronacrisis raken veel mensen hun baan kwijt en is het niet altijd makkelijk om ander werk te vinden. Juist nu kan het belangrijk zijn om breder te zoeken dan alleen in het eigen beroep. Want in sommige beroepen zijn juist heel veel vacatures. Jouw pluspunten komen ook goed van pas in een baan waar je misschien nog niet aan gedacht hebt. 

Talent en inzet is belangrijker dan ervaring en opleiding
WSP ZHC helpt jou met de overstap. We gaan met jou het gesprek aan over welke andere droombaan bij jou past. En we bieden gratis opleidingen en stages. Je kunt ook bij ons terecht als je al werkt hebt en op zoek bent naar iets anders.

"Ik wilde eerst kok worden, maar ik heb het nu geweldig naar mijn zin in het groen."
Video: de overstap van Rolando

Jouw pluspunten op een nieuwe plek
We hebben vaak een beeld van onszelf en de wereld om ons heen. Hier pas ik, daar niet. Hier heb ik voor geleerd, daarvoor niet. Maar wat als je dat beeld nou eens op zijn kop zet? Als je al jouw pluspunten inzet op een nieuwe, onverwachte plek. Natuurlijk is dat even wennen. Maar het is vooral een nieuwe uitdaging. Omdat je daar wordt gewaardeerd om jouw talenten. Omdat je de kans krijgt nieuwe dingen te leren.

Ben je er klaar voor om op zoek te gaan naar die andere droombaan? 
Wij helpen je bij de zoektocht. Dat begint met een droombaangesprek. 

Vraag zo’n gesprek aan: bel met 088 - 3920200 of stuur een mail naar info@zhcwerkt.nl

Ontdek de overstapberoepen