Menu
088 - 3920200

Training

Training Harrie Helpt:
hulp voor buddy van collega met een kwetsbare arbeidspositie

Wanneer een werknemer goede ondersteuning krijgt van een naaste collega, is de kans voor succes op de werkvloer aanzienlijk verhoogd. Acceptatie door collega’s en goede begeleiding is doorslaggevend voor een duurzame plaatsing en een prettige sfeer op de werkvloer. Daarom bieden we gratis trainingen voor medewerkers om nieuwe collega’s te begeleiden.

Harrie Helpt training
Harrie is de directe collega-werknemer die begeleiding biedt op de werkvloer. Harrie is: Hulpvaardig, Alert, Realistisch, Rustig, Instruerend en Eerlijk. Harrie Helpt is een eendaagse training met meerdere deelnemers, speciaal voor buddy’s die dagelijks begeleiding bieden. Deelnemers krijgen informatie en tools aangereikt. Daarnaast is er ruimte om ervaringen en ideeën uit te wisselen. 

• Harrie is het maatje op de werkvloer die de werknemer begeleidt. 

• Harrie is het directe aanspreekpunt op de werkvloer. 

• Harrie is het aanspreekpunt voor de leidinggevende, het team en externen als het gaat over de collega met een afstand tot de arbeidsmarkt.  

Kijk voor meer informatie op www.ikbenharrie.nl.

De training is gratis, maar niet vrijblijvend.
Meldt u zich aan, maar bent u verhinderd? U kunt tot 72 uur van tevoren kosteloos annuleren. Daarna brengen we € 100,- in rekening voor gemaakte onkosten. 

Geïnteresseerd in de training? 
Regelmatig organiseren wij de training Harrie Helpt. Geïnteresseerd? Neem contact op met uw eigen accountmanager of met een accountmanager die kennis heeft van uw branche: klik hier voor de accountmanagers van het WSP.