Menu
088 - 3920200
  • Home
  • Nieuws

Maand van de participatie - september 2017

Algemeen | 31-8-2017

In de september ‘Maand van de Participatie’ organiseert arbeidsmarktregio Zuid-Holland Centraal (ZHC) diverse bijeenkomsten voor ondernemers en werkzoekenden. Ondernemers die het lef en het hart hebben om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek te bieden binnen hun bedrijf, kunnen rekenen op steun van de ZHC gemeenten en het UWV. Door de inzet van deze ondernemers krijgen de mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt - waaronder de mensen met een arbeidsbeperking - een kans om weer mee te doen!

De gemeenten Lansingerland, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp, Voorschoten Wassenaar en Zoetermeer vormen samen de arbeidsmarktregio ZHC. WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal (WSP ZHC) brengt gemotiveerd personeel en bedrijven kosteloos bij elkaar; of het nu om vast, tijdelijk of juist flexibel personeel gaat.

Activiteiten in de Maand van de Participatie:

Maandag 4 september: speedmeets in Tempo Team bus
De gehele maandag toert de rode TempoTeam busdoor de arbeidsmarktregio Zuid-Holland Centraal (ZHC). De bus doet alle gemeenten aan en bij iedere stop wordt een speedmeet georganiseerd door het WerkgeversServicepunt ZHC en Tempo Team om ter plekke kandidaten en werkgevers te matchen. De route is als volgt:

09.00-10.00 uur          Lansingerland (rotonde voor het gemeentehuis Lansingerland)
10.30-11.30 uur          Zoetermeer (parkeerplaats Markt)
12.00-13.30 uur          Pijnacker-Nootdorp (rotonde voor gemeentehuis)
14.00-15.00 uur          Leidschendam-Voorburg (Koningin Julianalaan in Voorburg, plein voor MacDonalds)
15.30-16.30 uur          Wassenaar (Stadhoudersplein, voor de AH)
17.00-18.00 uur          Voorschoten (Treubplein)

Donderdag 14 september: Inspiratiemiddag ‘Sociaal ondernemen scoort!’
Deze inspiratiemiddag voor ondernemers staat in het teken van kansen bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dagvoorzitter Frank Vijg en Willem van Hanegem spreken over misverstanden, barrières en kansen voor sociale ondernemers. Diverse regionale ambassadeurs delen hun ervaringen en uiteraard is er gelegenheid tot netwerken tijdens een gezellige borrel.
Meer info over deze bijeenkomst in Duinrell: communicatie@zhcwerkt.nl