Menu
088 - 3920200

Kansen krijgen in Oostland

Algemeen | 5-10-2018

Op 27 september jl. organiseerden de ondernemersverenigingen VNO NCW Oostland, Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp en Ondernemend Lansingerland een inspiratiebijeenkomst in samenwerking met gemeenten Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland en het WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal (WSP ZHC). Doel was om ondernemers te enthousiasmeren om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen te bieden in hun onderneming.

De bijeenkomst bij Van der Helm Bedrijven uit Berkel trok een volle zaal met ondernemers uit Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland. Dagvoorzitter en oud-topschaatser Erben Wennemars sprak met hen over hun ervaringen met sociaal ondernemen en de kansen die zij bieden aan mensen met een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt.

Het WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal was aanwezig om de ondernemers te informeren over de mogelijkheden voor begeleiding van werknemer en werkgever door het werkgeversservicepunt.

Nieuwsgierig naar de bijeenkomst? Lees hier het verslag van De Telstar: Kansen geven (527,4 KB)

Meer weten over wat het WSP ZHC voor uw bedrijf kan betekenen? Onze accountmanagers helpen u graag: bel met 088-3920200 of kijk op www.zhcwerkt.nl/accountmanagers


Erben Wennemars in gesprek met Conny van de Hoef en Arno Valkenburg, accountmanagers van het WSP ZHC. (Foto: Miranda Hardland).