Menu
088 - 3920200
  • Home
  • Nieuws

Grote belangstelling Kansenmarkt Zorg en Techniek & Bouw

Algemeen | 18-5-2018

Er is een tekort aan personeel in de Zorg en in de Techniek - Bouw. Heeft u ook moeite om vacatures in uw zorgonderneming of in uw bedrijf in Techniek - Bouw in te vullen? Het WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal heeft daarom deze week de Kansenmarkt Zorg en de Kansenmarkt Techniek - Bouw georganiseerd voor werkzoekenden die zich willen laten om- of bijscholen naar een baan in deze branches. Ruim 250 mensen kwamen naar de Kansenmarkt toe om zich te laten informeren door werkgevers/ondernemers en scholingsinstituten. Benieuwd naar wat het WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal kan betekenen voor uw onderneming? Neem dan contact op met 088-3920200. Onze accountmanagers helpen u graag.

Een van de deelnemende bedrijven aan de Kansenmarkt Techniek - Bouw is Haagbouw. “Voor werkgevers is deze markt ook een mooie kans om talenten te vinden. De bouw heeft heel hard goede mensen nodig. Wij nemen daarom graag deel aan deze Kansenmarkt”, aldus Olaf Polders, directeur Haagbouw.
De Werkgeversvereniging ZorgZijn Werkt was een van de organisaties aanwezig bij de Kansenmarkt Zorg. "In de zorg kan je pas echt iets betekenen voor anderen. We willen dan ook zoveel mogelijk mensen op de hoogte brengen van de mogelijkheden in de sector. Zorg gaat ons allemaal aan", vindt Coralie Elmont, directeur van ZorgZijn Werkt.

https://www.zorgzijnwerkt.nl/nieuws/kansenmarkten-zorg-zorgzijn-werkt-was-erbij-aanwezig
https://business.facebook.com/mooimensenwerk/videos/1005266222961144/?business_id=174116913334431