Menu
088 - 3920200
  • Home
  • Nieuws

Bedrijf presenteren op oriëntatiebeurs The next step?

Algemeen | 22-9-2017

Maak kennis met de werknemers van de toekomst tijdens The Next Step op 9 november 2017! The Next Step is een oriëntatiebeurs op werk voor leerlingen van het praktijkonderwijs (Pro) en voortgezet speciaal onderwijs (Vso). Het WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal nodigt u als werkgever graag uit om uw bedrijf hier te presenteren.

In de inspirerende omgeving van de Dutch Innovation Factory ontmoeten werkgevers en werknemers van de toekomst elkaar. Tijdens de beurs enthousiasmeren we leerlingen van het praktijkonderwijs voor hun 'Next step' naar werk. Hierdoor krijgen de leerlingen een beter beroepsbeeld. We nodigen werkgevers uit om tijdens de oriëntatiebeurs activiteiten en werkzaamheden van hun bedrijf tastbaar en visueel te maken. Zo kunnen de leerlingen de werkzaamheden ervaren en hierdoor begrijpen wat het werk inhoudt.

Het programma
12.30 - 13.00 uur           inrichten stand door werkgevers
13.30 uur                           ontvangst leerlingen en opening
13.45 - 15.30 uur           leerlingen bezoek stands werkgevers
15.30 uur                            feestelijke afsluiting inclusief borrel
 

Locatie: Dutch Innovation Factory, Bleiswijkseweg 37E, Zoetermeer

Geïnteresseerd in een plekje op de beurs? Neem dan contact op met Majka van Veen, accountmanager WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal: telefoon 06 25 71 65 64, email: majka.vanveen@zhcwerkt.nl