Menu
088 - 3920200
  • Home
  • Nieuws

Banenmarkt Richting Werk: nu al de match van het jaar?

Algemeen | 11-2-2019

Soms kunnen zaken vlot en simpel geregeld worden. Op onze Banenmarkt Richting Werk in januari bemiddelde onze accountmanager Lydia binnen tien minuten een geschikte kandidaat  als assistent in een Zoetermeerse tandartsenpraktijk.

“Op de banenmarkt van 24 januari 2019 kwam een kandidaat die sinds 4 jaar in Nederland woont, bij mij voor werk. Er is genoeg werk voor de kandidaat zoals magazijn of productiewerk. Kandidaat gaf echter aan dat dit niet is wat hij zocht. Hij wil graag werken als tandartsassistent. Dit soort vacatures hebben wij helaas niet was mijn mededeling aan de kandidaat”, aldus de accountmanager. Toch pakte ze de telefoon en belde met een tandartsenpraktijk. Het resultaat was een sollicitatiegesprek twee dagen erna. “Na het sollicitatiegesprek kreeg ik een bericht van de kandidaat met het goede nieuws dat hij is aangenomen bij de tandartsenpraktijk als tandartsassistent.”

De kandidaat krijgt een jobcoach vanuit de gemeente Zoetermeer voor begeleiding en monitoring om zijn BIG-registratie tot tandarts te regelen. Zodra dit geregeld is kan hij officieel in Nederland aan de slag als tandarts en dit kan dus ook bij de tandartsenpraktijk waar hij nu is aangenomen.