Menu
088 - 3920200

Aan de slag in het groen

Algemeen | 22-4-2021


Op zoek naar werk, maar vind je weinig vacatures in jouw beroep? Wat als je al snel zou kunnen starten in het groen? Ben jij graag buiten? Ben je fit en wil je een mooi vak leren met mogelijkheden om door te groeien? Maak dan nu de overstap naar het groen.

Daarom het groen
Werken in het groen is erg afwisselend. Geen klus is hetzelfde. Je komt veel met andere mensen in contact. En je kunt veelzijdig doorgroeien naar bijvoorbeeld hovenierswerk of werk in de boomverzorging. Veel beroepen in het groen zijn kansberoepen. Dit betekent dat er veel vraag naar is. Dit zal ook de komende tijd zo blijven.

Wie ben jij?
Als nieuwe groen-medewerker is het natuurlijk belangrijk dat je graag buiten wilt werken. Ook moet je in staat zijn om fysiek werk uit te voeren. Hiernaast is het voor ons belangrijk dat je gemotiveerd bent en zin hebt in deze nieuwe uitdaging. Ben je er klaar voor om op zoek te gaan een droombaan in het groen? Wij helpen je bij de overstap. Dat begint met een droombaangesprek. Maak een afspraak: bel met 088 - 3920200 of info@zhcwerkt.nl