Menu
088 - 3920200

In 15 dagdelen aan de slag als city pakket bezorger

We bestellen allemaal steeds meer online. En we willen het liefst de volgende dag ons pakketje in huis. Daardoor is het bezorgen van pakketen topsport geworden. Heb je een afstand tot de arbeidsmarkt en wil je vlot aan de slag? Of wil jij je laten omscholen naar een beroep met toekomst? Meld je dan aan voor de gratis opleiding tot citypakketservice-medewerker. 

Iedereen die de citypakketservice-opleiding afrondt krijgt een baan aangeboden. Als citypakketbezorger krijg je een vaste wijk aangewezen waar je ook een oogje in het zeil houdt. Je belt bijvoorbeeld de hulpdiensten voor die ene man die al dagen op zijn stoel zit, maar nooit opendoet. Valt er een kindje van de fiets? Dan rijd je niet door - maar trap je op de rem, pak je de EHBO-doos en plak je een pleister op de wond. 

“Vrijheid en verbinding zoeken met de buurt. Dat maakt dit werk echt erg leuk.”
Video: de overstap van Tony

Om je goed op pad te sturen krijg je training op het gebied van communicatie, EHBO, agressietraining en het fysieke aspect wordt ook de sociale omgang getraind. De opleiding is inhoudelijk opgezet door Evofenedex. Je wordt tijdens de opleiding meegenomen in de City Pakketservice bij DHL/VL MailService.

Is het een pakketbezorger? Is het een koerier? Nee, het is City Pakketservice!

Meer weten en aanmelden
De volgende opleiding tot city pakket bezorger start 6 september 2021. 

Ga voor meer informatie en aanmelden naar: www.citypakketservice.nl

Voor vragen kun je terecht bij: www.citypakketservice.nl/contact