Menu
088 - 3920200

Bouw en Techniek

Wat als je met jouw gouden handen meteen werk kunt aanpakken? Ben je op zoek naar werk, maar zijn er weinig vacatures in je huidige baan? Maak dan nu de overstap naar bouw en techniek. 


Daarom bouw en techniek
Ben je technisch aangelegd en goed met je handen? Bedrijven in de bouw en techniek zijn op zoek naar jou! Je kunt er elke dag mensen blij maken omdat je iets moois voor ze gemaakt hebt. Voorbeelden van beroepen zijn: 

 • Glasvezelmonteur: werken in de buitenlucht of bij de mensen thuis aan sneller internet voor iedereen. 
   
 • Metaalbewerker: werken aan constructies en apparaten van klein tot groot. Zoals bruggen, auto’s of werkmachines. Zagen, slijpen, lassen of repareren: jij doet het allemaal.
   
 • Koelmonteur: jij zorgt ervoor dat mensen er koel óf warmpjes bij zitten. Je werkt bijvoorbeeld aan de montage, service en onderhoud van de airconditioning en warmtepompen.

“Als je maar zelf wilt, kun je alles leren.”

 Video: de overstap van Jeffrey

Wie ben jij?
Heb je geen ervaring of opleiding in de bouw en techniek? Geen probleem! Het is belangrijker dat je in deze sector wilt werken. Wij kunnen je helpen met omscholing en bijscholing. We praktijkgerichte opleiding waarin je meteen aan de slag gaat. Je kunt ook meedoen aan de proeftuinen, als je nog niet weet wat je wilt doen in de bouw en techniek.

Herken jij jezelf hierin?

 • Je bent een sleutelaar maar hebt (nog) geen diploma.
 • Je leert graag met je handen.
 • Je bent een chauffeur die ook wel monteur wil zijn
 • Je bent een planners die ervoor zorgt dat het werk op tijd en door de juiste vaklieden wordt uitgevoerd.

Ben je er klaar voor om op zoek te gaan een droombaan in bouw en techniek? 
Wij helpen je bij de overstap. Dat begint met een droombaangesprek. 

Maak een afspraak: bel met 088 - 3920200 of info@zhcwerkt.nl

 

Wat als... je droombaan er anders uitziet dan jij denkt?
En je kunt overstappen naar een beroep waar veel vraag naar is? Jouw pluspunten komen misschien goed van pas in een baan waar je nog niet aan hebt gedacht. Naast het groen zijn er op dit moment veel kansen in de zorg, transport en logistiek, bouw en techniek of winkels in de detailhandel. Jouw talenten en inzet zijn belangrijker dan ervaring en opleiding. WSP ZHC helpt jou met de overstap.

Ontdek de overstapberoepen